torsdag 6 februari 2014

Att skadeglädje är den enda riktiga glädjen...

... det är ren och skär förbannad lögn... jag  var på systembolaget ikväll, alldeles innan de stängde, och fastän klockan nog egentligen var över deras "nufårviäntligengåhem-tid" så tog sig killen i kassan tid att fråga mig om han kunde få lov att se på min legitimation... alltså den glädjen som infann sig på typ en tiondels sekund... det var så påtagligt sprittigt liksom... som om hela jag var sodastreamad!

Gött att man fortfarande har det! (direkt efter ett spinningpass dessutom... svettig och dan, med lite maskara under ögonen... när jag tänker efter kanske det var den där efterspinningfjortissminkningen som gjorde det...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!