söndag 16 februari 2014

Va fel man kan ha!

Igår va vi hembjudna till mina vänner, de jag var i Thailand med i höstas. Barnen i familjen har nog aldrig riktigt sett mig som en riktig vuxen utan mer som deras "stora kompis" så nu när jag skulle dit med sällskap av pojkvän var jag lite orolig att de skulle se mig med andra ögon... låter kanske konstigt att tänka så men ja, jag gjorde det iallafall... men det hade jag ju inte behövt... det tog inte många minuter förrän vi busade som aldrig förr och inte många minuter efter det som jag utklassades totalt av Anders... Numera är inte jag den som man vill sitta bredvid när man ska äta, eller den man kryper upp i knät hos... eller den man ska åka med hem... eller jo, jag fick också vara med men det var knappast på grund av mig man grät när vi åkte! Barn är underbara! Vänner likaså!

Tusen tack för en jättetrevlig kväll och förmiddag! OCH inte att förglömma, den fantastiskt goda maten!

1 kommentar:

  1. TACK Själva!!! Ja jisses sicken trevlig kväll.... En trevlig grabb har du hittat, barnen var i upplösnings tillstånd.... Lill tjejens tårar sprutade som en fontän! JAG VILL SOVA HOS NINA OCH DEN DÄR KILLEN!!!! ❤️❤️

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!