fredag 21 februari 2014

fredag

Gudars skymning va gott! Framför mig har jag en helg som är rätt fullknödd med sociala tillställningar (fullknött i mina mått mätt)... eller egentligen är det nog alldeles lagom mycket... hur som helst så ska det bli gott med en kväll hemma i soffan och en någorlunda sovmorgon imorgon bitti. Jag ska sova skiten ur kudden har jag tänkt... det ska bli så gott, så gott!

Lunchade med mamma idag, på Sävedalens gårdscafé. Sabla goda pannbiffar de har, lite salta kanske, men görgoda i det stora hela! Det är mysigt att träffas sådär på tu man hand ibland, sitta ner och avhandla det senaste... skratta åt tokigheter den lille guldklimpen aka brorson och barnbarn hävt ur sig och gjort. Är man snart tre år så gör och säger man mycket roligt, det är bara att konstatera!

Tack för lunchen och sällskapet mamma! Och för att jag fick just dig som mamma! Du är bäst!

1 kommentar:

  1. Tack mitt hjärta! Glad att Du är min dotter! :-) <3
    Hoppas helgen blir riktigt lyckad
    Kram
    Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!