lördag 1 februari 2014

Hur tänkte jag där?!

Läste lite bloggar igår på tåget hem, någon hade pimpat en lampskärm från Clas Olsson genom att spraya den med kopparfärg... jag som är ute efter en enkel lampskärm nappade lite på idén men sedan kom jag på att jag skulle ta och göra en helt egen lampskärm av koppartråd istället... så ja, jag köpte koppartråd idag... och sedan skulle jag kreera... skapa... fixa... pyssla... hur f-n gör man en lampskärm av koppartråd?

Jag kommer säkert på något, det brukar jag göra faktiskt, men just nu har jag gett upp, tråden är delvis upprullad kring en stor glasburk för att forma stora cirklar... vet inte när det blir lampskärm av det där men även om jag inte vet hur jag tänkte så vet jag iallafall att jag gjorde det och just nu är jag glad för det lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!