onsdag 5 februari 2014

Ingen kan göra allt men alla kan göra något

29 mars är datumet jag vill att du skriver in i din kalender... 29 mars är det dags för Spin of hope... spinning till förmån för barncancerfonden... Detta arrangeras över  hela landet så gå in på hemsidan och hitta din närmaste anläggning så att även du kan vara med och göra skillnad!



Jag kommer hålla till på Träningsmagasinet i Kungälv den dagen, både som instruktör och deltagare och ja, jag säger som jag brukar säga till mina deltagare... OM det inte är så att du själv ska gifta dig just den dagen så ser du till att vara på plats, inga andra ursäkter godtas... och inte ens giftermål är giltigt... man hinner vara med kl.07:00-08:00 och ändå hinna piff och fix och vara klar till en vigsel vid tre. Kom igen, va med och träna med oss, inte bara för din egen hälsas skull utan även för barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!