lördag 1 mars 2014

idag blev det andra bullar!

Vi startade dagen med en skön sovmorgon som avslutades med en frukost på stan med L och M på Ethels. Lyxfrukost med goda vänner är verkligen trevligt! På väg hem gick vi vägen om några inredningsbutiker och jag fick tillslut, på Alvhem, hittat en vas jag ville ha (återkommer med bild när jag orkar masa mig ur soffan... vilken cliffhanger!) Har, likt många andra, fastnat för vasen Dagg från Svenskt Tenn... men jag kan inte riktigt övertyga mig själv att det är okej att lägga 2500:- på en vas... det värsta är att jag inte riktigt kan släppa tanken på den ändå... vi får väl se var detta slutar!

Hur som helst vi avslutade dagen hemma hos mig, med tvätt, spraymålning av en pall och bullbak... japp, jag fick en sån himla go lust att baka bullar... som från ingenstans! Men så kom jag på att det inte är någon "som från ingenstans" utan ett väl rotat mönster hos mig... för några år sedan var jag med och arrangerade Vasaloppspinning på anläggningen jag då instruerade på... massvis med förberedelser som alltid avslutades med ett massivt bullbak natten till den första söndagen i mars... idag gjorde jag bara en sats dock, inte fem-sju som på den gamla goda tiden... men goa bullar, det blev det! 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!