fredag 21 februari 2014

Nu tar jag helg!

Japp, ta mig hoppsan det gör jag! Genom att åka till Ikea och Bauhaus samt vägen om affären för lite smått och gott... är gräsänka ikväll... kärleken är på konsert och jag ska bara vara jag och kanske lite piff och fix ikväll... gissar att det kan komma att bli lite godis också... och kanske en film... rätt gött ska det bli även om jag allra helst hade legat sked i soffan hela kvällen... men det är nog rätt bra att vi är ifrån varandra ibland... vi är ju det rätt sällan... det är gott... att vi inte vill vara ifrån varandra menar jag!

Vad ska du hitta på ikväll? Något spex? Bara ta det lugnt (vilket i min värld inte är så bara kan jag meddela)? Åh, jo, jag ska kanske fira att det är helg med en tvätt eller två också... jädrar jag har det för bra! och det har jag ju så ja, tvätten, den gör jag med glädje faktiskt!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!