tisdag 4 februari 2014

trehjuling...

Inte för att jag vet egentligen... men det känns lite som om jag åker runt på en sådan... eller åker är nog att ta i, jag försöker ta mig fram på en sådan... en alldeles för liten, men blankslitna däck på halt underlag... det går lite framåt men minst lika mycket bakåt och en hel del åt sidorna också... som prästens lilla kråka ungefär...

Men jag har accepterat min trehjuling nu tror jag, iallafall för stunden, tänker att var sak har sin tid... det måste ju även gälla transportmedel... fast jag trodde just detta hörde hemma hos småbarn, men jag har haft fel förut, kan ha det igen, den möjligheten/risken finns.

Känner du igen känslan? eller är jag bara svamlig nu igen?! Kanske känns betryggande att veta att i mitt huvud känns det glasklart... eller så är det allt annat än betryggande information att det är just så! vad vet jag!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!