fredag 20 december 2013

Wiiihiiii!

Ja, det är så igen... en Håkan-konsert hägrar i horisonten... jag är helt kollrig! Slottskogsvallen 7juni 2014 sägs bli den enda konserten han gör nästa år...

Satt och laddade i typ en timma innan biljetterna släpptes, ju närmare tolvslaget, desto mer pirrig blev jag i magen... adrenalinet pumpade och hjärtat slog säkert lite extra fort... "tänk om det inte finns några biljetter kvar!!"-tankar snurrade runt i huvudet på mig som värsta åkattraktionen på Liseberg...

men ja, det gick rätt smidigt faktiskt, även om man fick stå i kö eftersom det var sabla många inne och skulle boka just då... jag vet, jag är lite knäpp... men är vi inte det lite alla till mans?! På olika saker?! Det tror jag iallafall... med en dåres envishet gör jag det också!

men ja,ja, du får tycka att jag är tokig, galen och en smula knäpp... jag bryr mig inte! Men räknar det gör jag, 169 dagar... tiden går fort när man har roligt!

bilden på världens bästa Håkan är lånad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!