torsdag 5 december 2013

Livet från mitt rosa moln...

ja jädrar va sött och rart och kärt det är just nu, nästan så jag måste ta till Tabita-rösten i huvudet för att kunna tänka ut ett blogginlägg... för att det ändå ska finnas någon förankring i den fula verkligheten, inte för att jag tycker att Tabita är ful, tvärt om, till själen är hon ju ljuvlig!

Alla borde vara lite mer Tabita tror jag ju, på fullaste allvar... men nu är jag sådär himla rar och rosenskimrande... så himla kär att jag knappt minns hur man andas och för sig... all tid vi inte spenderar tillsammans är som en lång transportsträcka! Eller det är den ju inte, jag har en massa roligt och trevligt mellan varven, men jag längtar alltid tillbaks till de där armarna, det gör jag! Härlig känsla... fantastisk till och med! Närapå onödigt gottigt faktiskt, men bara nästan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!