tisdag 10 december 2013

Inte helt obefogat...

mitt sovrum alltså... jag har nämligen, för första gången i min världshistoria, fogat lite... helt på egen hand har jag pulat upp lite latexfog där det behövdes, så ja, nu är det snart dags att måla första omgången!

Kvällen spenderas på egen hand, så lite fogning passade bra medan kärleken är på någon konsert med något band som jag inte vet vilka de är... jag kan inte veta allt tänker jag och övar mig istället på fix och trix i bästa "äntligen hemma"-anda!


Och ja, ta mig tusan, jag blev änna vansinnigt, smått barnsligt förtjust i det där vita, plastiga, kletiga... jädrar va mycket finare allt ser ut med lite sånt i hörnena! Det räddar liksom upp det mesta! Hade jag inte lagt band på mig själv så hade jag gått runt i hela lägenheten och fogat lite här och var, sådär obefogat som det inte längre är i mitt sovrum alltså! Det är som att en helt ny värld öppnat sig för mig, eller iallafall nya möjligheter till att göra ett halvtaskigt renoveringsjobb och ändå rädda biffen i slutändan, bara man har en tub med latex!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!