tisdag 24 december 2013

Får man gå och lägga sig snart??!?!

Tanken slog mig redan vid fem-tiden... då hade jag och brorsonen aka fasters ögonsten eller lillskrutt sovit middag i drygt en timma innan Kalle Anka... jädrar va det tar på krafterna det här med att fira jul! När man har en liten skrutt på snart tre år med i firandet blir det något mer intensivt än som förra året då det var mamma, pappa, farmor och jag... men han har varit superduktig, väntat på tomten men inte rört paketen under granen.

Men vi har haft en jättebra jul, trevligt och gott, bra paket och mycket trivsamt... men ja, även götta grejer kan bli för mycket i stora mängder! Ett tag hade jag nog fått typ overload på det här med jul... men det räddades upp av ett "snälla faster Nina, vill du leka med mig?!" från världens sötaste lilla tomtenisse!... samma söta tomtenisse kom imorse in och väckte mig med orden "Faster Nina, det är JULAFTON idag!!!" gissa om han har längtat!

Och ja just det ja, om du suttit och funderat på hur julkorven vi gjorde förra helgen kom att bli så kan jag meddela att till och med farmor, som av någon anledning inte gillar hemmagjord korv rakt av bara, tyckte den var riktigt god. Själv tyckte jag att den var god i smaken men lite torr... men det är en härlig känsla att äta korv man vet precis vad den innehåller! Nästa år ska jag ha i fetare kött helt enkelt... för ja, så roligt är det att göra korv!

Hoppas ni har haft en härlig julafton också!

1 kommentar:

  1. Ja, det blir helt klart mer intensivt med barn... ;-)
    God fortsättning! Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!