torsdag 12 december 2013

Jul på Liseberg

Kommersiellt jippo kan tyckas, men också en sabla härlig grej tycker jag! Vi var där igår, kärleken och jag, strosade runt, höll handen, knarkade julstämning och pussades under misteln på bron... ja pussades gjorde vi nog lite varstans i tid och otid, men det får man göra!

Jag är riktigt imponerad faktiskt, att Liseberg kunnat dra ta det till ytterligare en spets. Det är sagolikt fint där inne i parken, mysigt och julstämningsfullt så in i hoppsan! Det gjorde liksom inte ens något att det var 5+ och töväder igår, det känns juligt ändå! Och det var inte så sabla fullt med folk heller... även det kan ha bidragit till min positiva inställning.

Jul på Liseberg 2013 får fyra toasters av mig... full fart! Sällskapet får minst sju... men det är ju en annan femma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!