söndag 8 december 2013

Håkan - femte gången gilt... fem fyrar, tolv getingar och minst ett nobelpris!

En helt magisk konsert... publiken var grym, iallafall majoriteten av den... herrn som satt bakom mig och kommenterade allt mellansnack på ett icke så positivt sätt kunde jag ha varit utan... men allsången och allt annat var grymt!

Jag har aldrig varit på konsert med Håkan inomhus förut och jädrar vilket ljud!!! Sen att jag sitter och tycker att det är lite väl mycket kör och stämsång... det kan ju bero på att jag hade velat vara i deras skor istället... men jag läste samma sak i recensionen från GP så helt fel kan jag ju inte ha!

Det är något visst med en Håkan-konsert, och jag anser mig vara något av en expert nu... alla som gått på myten om att karln inte kan sjunga, att det låter som att man stryper en katt och allt annat man kan få höra om just honom, kom över det, vidga vyerna, ta in kärleken och ge honom en chans... han sjunger inte falskt, tvärt om, det låter jäkligt bra! Man ställer sig inte med en gitarr och sjunger helt själv mitt i ett fullsatt Scandinavium om man inte sjunger bra eller har en ovanligt stark dödslängtan. Håkan behöver inte ha någon som helst dödslängtan så ja, det låter fantastiskt, naket och ärligt härligt.


1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!