onsdag 25 december 2013

Juldagsmys

Har varit oerhört slapp idag... slapp och osocial... knappt så jag ville äta frukost/brunch med de andra... men ja, så blir det väl kanske, det blir lite stor kontrast, när man van vid att vara i sin bubbla och sedan ska det vara toksocialt och käckt... min sociala sida tar slut då tydligen...

Hur som helst, måste ju berätta om den sötaste lilla grejen som hände idag. Jag var uppe på "mitt rum" och lillskrutten med farmor kom upp och kollade vad jag gjorde. När de skulle gå ner igen så gick lillkillen raka vägen in i klädkammaren och frågade sin farmor "behöver Nina en sån?!" och pekade på en filt... ärligt talat, han är 2,5år och så himla omtänksam! Sötaste lilla killen i stan, helt klart!

Ikväll sitter jag hemma i min egen vrå, i onepiece och softar... saknar kärleken massor (vilket jag gjort sedan i måndags morse) och tänker att om jag går och lägger mig snart så går det snabbare tills vi ses imorgon. Och på tal om imorgon, jag har cykelpass mitt på dagen, galet många reserver bokade! Härligt att folk inte glömmer bort sin hälsa i allt julfirande!

God fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!