lördag 21 december 2013

Galet mätt

Och minst lika lycklig! Vi tog båten ut till Brännö idag, kärleken och jag, men först efter att ha ätit frukost på stan och fixat klart alla julklapparna...

Prognosen lovade regn och stormvindar... Vi klev av båten på ett molnigt men regnfritt Brännö. Härligt när SMHI har fel åt rätt håll! Traskade bort till värdshuset där vi hade bokat rum och middag och sedan gick vi en sväng på ön innan det blev alldeles för mörkt.

Har just avnjutit en trerätters middag och ligger och slappar på rummet, förundrade över hur vi ska orka äta frukost imorgon bitti!

En fantastisk liten vistelse på en av mina favoritplatser med kärleken! Det gör inget att man är apmätt då!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Låter som en riktigt bra helg! Eller ja, apmätt kan väl vara men... ;-)
    God jul! Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!