söndag 29 december 2013

När konsten slog mig...

Anders och jag har varit på museum i helgen... jädrar vi har varit på museum... Röhska, Konstmuseumet och Stadsmuseumet har fått sig ett besök... har bannemig kramp i fötterna nu... men det värsta var när jag skulle spana lite närmare på en installation på Röhska och jag lyckas dänga huvudet rakt in i ett metallhörn i en del av den där installationen... jädrar va det gjorde ont! Sedan blir man ju rädd att man ska ha gjort sönder hela grejen och måste betala för den också... eller att någon annan såg... ja, du vet känslan... eller kanske inte bokstavligen, men på ett ungefär iallafall!

Kvällen igår avslutades med ett glas vin på Kino (där jag blev mutmatad en croissant eftersom jag tydligen såg galet trött ut och uppenbarligen behövde någon form av energi men vi senare skulle äta middag) och sedan med bästa vännerna på Lilla tavernan. Jag har med en dåres envishet hävdat att jag inte är så förtjust i grekisk mat (förutom tzatziki och grekisk sallad) men med proffsguidning så blev det ju riktigt bra!

Ska jobba imorgon... hjälp, det känns ju helt avlägset och alldeles ovant! hur gör man? kommer jag hitta till jobbet? känna igen mina kollegor? har ju inte varit där på typ en hel vecka och ja, nä, jag kommer hitta, veta hur och sådär, men jösses va gott det hade varit om jag hade varit lite mer ledig, typ en vecka till... varför var jag inte smartare när man skulle ansöka om ledigt?

Men men, de där semesterdagarna är ju goa att ha till en semesterresa eller två också... vart vet vi inte riktigt men ja, har du något förslag så får du gärna tipsa!

4 kommentarer:

 1. Men jösses! Allt på en dag?!? Själv orkar jag med näppe genom konstmuseet på en dag.

  Tur att inget gick sönder! Är ju inte de billigaste sakerna som ställs ut på stadens museer 😉

  Hoppas jobbandet går bra! Själv har jag 1 1/2 vecka kvar, känns faktiskt himla gott! 😊

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, på en helg... men ja, man blir ju helt slut! Nu kanske vi inte gick all in direkt heller, men det är mysigt att gå runt och strosa och alltid lär man sig ju något!

   haha, ja sabla tur att det inte gick sönder! Det hade blivit dyrt!

   jösses va gott med så lång ledighet kvar! Avundsjuk? Nä, inte jag inte!!! ;-)
   kram och god fortsättning!

   Radera
 2. Oj, vet inte när jag var på museum sist....? Men det låter farligt, så kanske lika bra att hålla sig därifrån? ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja, onekligen är det farligt! Vi köpte såna där årskort (40kr) så man kan gå på Sjöfarts-, konst-, Röhska-, Stads- och Naturhistoriska museet hur mycket man vill under ett kalenderår! Fantastiskt trevligt! Och det är hur bra som helst för barnen, inte alls som när vi var små!

   God fortsättning och kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!