fredag 27 september 2013

Nä, nu jävlar!

Är trött på de där julkilona jag drog på mig för nio månader sedan... som varade ända fram till påska och där bara fick fler kompisar... och ja, semester på det... färre pass i veckan... du förstår ju själv... jag är snart lättare att kliva över än gå runt!

Och eftersom jag tydligen besitter noll och ingen självdisciplin och lika lite karaktär så tänkte jag att någon annan får tala om för mig hur farao jag ska bli av med de där trivselkilona jag släpar runt på... vadå trivselkilon förresten? Jag trivs inte alls med dem? Hatar dem! De är i vägen, gör mig irriterad och ledsen... inget som helst trivsamt med det! Hur som helst, jag har anmält mig till World of Shapes Kickstart program nu... börjar på tisdag... har inte bestämt mig för om det blir före och efter-bilder... kanske... kanske inte...

Men det blir bra med ett nytt projekt, något annat att fokusera på, även om det som skall fokuseras på är mina otrivsamhetskilon... men det är ju mest fokus på att komma på rätt köl igen, att må bra och få till tränings- och matrutinerna!

Ville bara ha det sagt/skrivet så det inte finns någon återvändo... nu när det är out in the open kan jag ju knappast smussla med det! nu kör vi! och ja, med vi menar jag jag och mina riktiga trivselkilon, vi som känner att vi vill mota bort de andra... 

4 kommentarer:

  1. Hm.... Är Du säker på att det inte är en optiker Du behöver besöka?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. rätt säker är jag! Men det ena kanske inte behöver utesluta det andra iofs!
      kram!

      Radera
  2. Men va, var sitter de trivselkilona? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite sådär överallt... som om du hade doppat hela mig i stearin flera gånger! Onödigt tycker jag! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!