tisdag 3 september 2013

Hav förtröstan

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så kommer jag kanske/eventuellt/antagligen inte kunna blogga på ett tag... Det innebär inte att jag gått under jorden bara att jag åkt till andra sidan utav den samma! I Kina är det rätt konstiga regler på vad man kommer åt och inte... Facebook är ju tex en sådan grej regeringen helt sonika blockerat för att ha kontroll på folket. Helt sjukt kan tyckas, ja, jag tycker det också! Men vi kan väl hålla en liten tumme att det funkar att blogga iallafall, annars hörs vi om ett par veckor! Ha det så gott så länge!

Kan du inte sova för att du undrar över vad fasiken jag har för mig de kommande dagarna så finns ju minininis på instagram också!

Nu är det boarding här i Finland! Take care!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!