söndag 15 september 2013

I'm back again!

Japp, landade i eftermiddags, åkte raka vägen hem till mamma och pappa och åt middag med familjen. Fick lekt rätt jättemycket med lillskrutten också, som jag tror har saknat sin faster nästan lika mycket som hon har saknat honom!

Vi har haft en väldigt bra resa, massor med jobb, men det är ju därför jag åker dit, för att jobba. Hinner man lite annat så är det ju faktiskt bara en bonus. Vi har inte hunnit så mycket mer än just jobb, men när jobbet är roligt och blir bra så är det ju skoj det med!

Det var faktiskt så att jag inte riktigt ville åka hem... när man är där, bor på hotell, är uppbokad hela dagarna och lever lite som i en bubbla så behöver man inte riktigt tänka på allt annat... det där livet som man nog måste ta tag i nu, ge en rejäl spark i baken... allt sånt där är rätt jobbigt och det har ju tyngt mig en hel del det sista... när man är på andra sidan jorden och inte har riktig kontakt med det vanliga livet hemma så kan man liksom låta bli att nojja över det där som bara gnager, som gör mig smått galen och dum i huvudet... samtidigt är det galet gott att vara hemma, få sova i sin säng och vara bland sina egna saker... och så bloggen förstås! Som jag saknat den!

Har kunnat läsa lite början på era inlägg från Bloglovin, men ja, jag får försöka hinna läsa ikapp... det kan komma att gå jättebra eftersom jag är lite jet-lagad... eller så sover jag mest hela tiden... är rätt trött... eller toktrött rättare sagt... jag som alltid säger att jag sover så bra när jag flyger... jag har tydligen jinxat det... har sovit någon halvtimma här och var... ska sova skiten ur kudden inatt!

It's good to be back!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!