onsdag 18 september 2013

Första bollen är på plats!

Har i detta nu en rörmokare här hemma. Himla käckt! Ny toalettstol och ny blandare till duschen - check! Lite sånt där fix och trix som behöver lösas innan man säljer, men som man själv kan leva med för man vet hur man jixar med knappar, duschvred osv. Går ju knappast att skicka med en bruksanvisning i försäljningen till nästa person som ska bo här "så här spolar du för att knappen inte ska åka ner i cisternen" (fick fråga rörmokarkillen för att veta vad det heter, cistern alltså).



Egentligen skulle han bara byta en packning på duschblandaren jag redan hade, men jag tänkte att det kanske var likasåbäst att låta honom sätta dit en ny när han ändå var här. Vem vet vad för packning som pajar nästa gång liksom!

Sååå gott att kunna bocka av en grej på att-göra-listan! Nu är det bara resten kvar! och ikväll åker pappa och jag och kollar på ett hus... ett som nog skulle vara bra om man bara går in med sunda förnuftet... men det blir nog inte något jag skulle köpa med hjärtat.

Jag gör gärna saker med hjärtat... kanske det är därför det blir lite krångligt att förklara det för folk ibland... kanske är därför man får förklara sina handlingar så ofta också... har aldrig tänkt på det förut, bara funderat på varför folk inte bara väljer att förstå! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!