onsdag 25 september 2013

Huvet under armen, armen i en påse och träningsskorna hemma på hyllan...

ska träna med min älskade namne ikväll... packade väskan imorse... skulle bara någonting... och ja, glömde lägga ner joggingskorna... Har alltid mina cykelskor i väskan men det går sådär att springa med dem... så jag hade två val kände jag... 1 - åka hem och hämta skorna på lunchen... 2 - köpa nya... och egentligen har jag inga bra skor att träna inomhus i så det fanns nog ett behov... hade dessutom planerat att äta lunch med mamma så jag gjorde ett snabbt överslag och tänkte att detta var ett ypperligt tillfälle att få köpt nya träningsskor!

Insåg där i butiken att det finns:
- väldigt många olika skor
- väldigt många fula skor
- rätt många snygga skor
- tyvärr går snygghet och pris ofta hand i hand
- rätt snygg expedit...

Med så många val och en snygg expedit så förvandlas den här fröken fräken till en något jobbig kund... lite käck och rolig kanske, men med en dominant och tyken underton... varför gör jag så???!?! Kan inte förklara det själv heller... tror jag blir lite stressad och ska verka käck... ja, du förstår ju själv, det är ingen bra kombination!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!