tisdag 30 september 2014

Träningsvärk av lite tabata? Javisst!

Det är ganska så magiskt, igår, efter mitt spinningpass körde jag lite tabata-träning när jag kom hem. Fast på mitt eget lilla vis, dvs. jag slänger på tabata-timer-appen och kör lite random övningar... armhävningar, squats, utfall, mountain climber, sit ups, planka, biceps curl, triceps dito osv. och ja, idag, redan innan lunch började träningsvärken krypa på... är det jag som är otränad eller tabata som är effektivt? Kan iofs vara en kombination av de båda...

Hur som helst, det blev fyra omgångar av tabata-timern, alltså 4x4min. Låter ju vansinnigt lite, men uppenbarligen ger det effekt... den effekten känns varje gång jag ska göra någonting alls med mina ben... imorgon är tanken att jag ska köra igen, ska försöka få in det som en rutin efter varje spinningpass tänker jag... men vi får väl se vad benen säger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!