lördag 27 september 2014

Hemma-fixar-lördag i Majorna!

Igår hade vi fredagsmys på Ikea... mötte upp bästa Fia på Backaplan för att lämpa av lite pysselgrejer till förskolan hon jobbar på... jag byter arbetsplats på kontoret så då passar det bra med en rensning... hos mig hamnar  mycket tygklipp och grejer, sånt som jag inte kan spara på i åratal men som barnen säkert kan knåpa ihop någon liten sak av! Käckt sånt där! Även gamla trendtidningar kan ju vara skoj för dem att klippa i kanske... vad vet jag!

Hur som helst, Fia skulle också till Ikea, så vi åkte dit alla tre, åt en trivsam fredagmiddag tillsammans och strosade sedan runt i den stora affären... och sprang på Lena, en av mina nära vänner som jag ser alldeles för sällan! Så mysigt (trots att vi var på Ikea) och välbehövligt att ses!

För Anders och mig blev det en rullgardin (i rätt längd denna gång), ett par lampor och en malmbyrå. Jag har för lite plats för mina kläder så det behövdes en bättre lösning. Jag hoppas vi är den på spåren nu!

Så idag håller vi på och grejar hemma! En långkoksgryta på högrev står på spisen och fruktkoket till oxelbärsgelé står och rinner av sig. Anders har rotat och rensat, slängt saker som skulle slängas och jag har skruvat ihop byrån, eller iallafall stommen, Anders håller på att skruva ihop alla lådorna i skrivande stund.

Det är så gott med en sån där dag, när man får fixat och grejat med sånt man tänkt länge att man ska tag i! Och än är det inte klart, det ska upp tavlor på väggen och en sänglampa också! Och ja, gelén ska kokas ihop också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!