onsdag 1 oktober 2014

Idag för ett år sedan träffade jag honom för första gången...

... och ja, han träffade mig för första gången. Ett år sedan idag som allting vände och livet blev mycket bättre, gladare och trevligare!

Vi hade vår första dejt idag för precis ett år sedan... en fika på Café Vanilj i stan, en kopp kaffe som ledde till att vi satt och snackade så mycket att min bil höll på att bli inlåst i parkeringshuset... och jag vet att när jag körde hem till Kungälv efter att ha lämnat av honom i Majorna så tänkte jag "hoppla va enkelt det kan kännas!", för det där enkla hade jag nog inte känt tidigare.

Tänk att det kan bli så bra av en så enkel sak som en kopp kaffe och lite personkemi! och ja, jag tror you had me vid ditt första "hej" i din knarriga skinnjacka och vansinnigt gula väska!

Jag älskar dig! 

6 kommentarer:

 1. Fint! Hoppas passet gick bra idag, jag orkade verkligen inte komma, helt slut i kroppen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! =) Förstår dig, någongång tar energin slut och man måste ge sig tid att ladda på nytt, synd att det skedde en onsdag just, men det kommer ju fler pass! va rädd om dig! kram

   Radera
 2. Svar
  1. Ja visst är det! Jag är helt förundrad varje dag hur härligt det känns! Hoppas du har det bra du med! kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!