söndag 7 september 2014

Jetlag + kräftskiva =sant!

Ja, idag är det inte utan att man är trött! Men det blev en väldigt lyckad kräftskiva igår, om jag får säga det själv.

Vi började det hela på eftermiddagen så att barnfamiljerna skulle kunna vara med en stund också, men då det känns lite tidigt att sörpla kräftor redan vid fyra så tog vi kaffe och rabarberpaj då, väntade in så alla hann komma och sedan tog vi kräftor, snaps (gudars skymning så god den är, så länge man tycker om fläder vill säga!) sånger, pajer, sallad och allt annat som hör en kräftskiva till. När maten var uppäten var det lekdags...

Jag kan nog framstå som något av en lekhitler... så också denna gång... poängpromenad fast på ett annorlunda sätt, där varje fråga har tre svar, var och ett av svaren leder till en ny fråga, svarar man fel på en fråga så kan man bli skickad vidare så att man tillslut hamnar på dryckespaus, eller så hamnar man på dryckespaus direkt. Svarar man rätt hela tiden så kommer man till slut till mål. Jag var på en fest i somras där man hade anordnat denna så jag tyckte det var ett ypperligt tillfälle att köra samma koncept. Jädrar va det sprangs runt i sensommarkvällen och lästes frågor, grubblades och ja, jo, vi gjorde slut på en hel del bål också!

Sedan fortsatte kvällen med kaffe och kaka, mer dryck och musik tills vi gav upp och insåg att vi inte är 19 längre... då städade vi  undan det värsta (bara där är ju ett tydligt bevis på att man sedan länge passerat några "ålders-boxar") och gick och la oss.

Så glad att några av mina bästa vänner kunde vara med ikväll och lära känna Anders vänner lite mer och att det verkar som att alla hade en väldigt rolig kväll!

the remains of a kräftskiva


Idag har vi röjt klart, städat och ställt iordning och sedan slappat... sådana dagar behövs också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!