torsdag 25 september 2014

Jo men lite träningsvärk har jag allt!

Efter mitt spinningpass igår gick Amanda och jag upp till crosscagen på gymmet och gick igenom lite övningar man kan göra för tabata-träning. Och ja, jo, fastän vi bara gick igenom övningarna och bara gjorde några stycken av varje så har jag en sån där liten lätt förnimmelse av träningsvärk i typ hela kroppen idag. Rätt gött faktiskt!

Måste dock erkänna att jag blev lite nervös när hon sa att vi skulle köra i crosscagen, tycker den  är lite skrämmande och tuff... men det gick bra! Får se när jag vågar mig på det på egen hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!