torsdag 11 september 2014

Jag vill också!

Det har kanske inte undgått någon att jag gillar det där med att sylta, safta och ha mig... älskar att göra saker av vad man får av naturen! Läste i senaste numret av Buffé om Den jävla marmeladfabriken och blev sådär "fan, varför kom inte jag på den idén först?"... och sedan slog det mig att man ju inte behöver vara först, det räcker att täcka in ett annat område!

Detta är nog lite sent påkommet nu, äpplena börjar falla av osv. men vad tror ni? Hade det funnits en marknad? Hur går man tillväga? Hade ju varit käckt om man slapp äta upp allt själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!