onsdag 24 september 2014

Japp då var vi igång igen!

Dräktsömnaden startade igår! Jag satt och harvade med min knyppling som vanligt... det går bannemig inte fort framåt... men jag har nog iallafall halva spetsen klar nu... eller ja nästan iallafall... korsning, vridning, korsning, vridning, sätta en liten nål och så börjar man om från början igen, vid en annan nål... tydligen är knyppling lika bra för hjärnan som sudoku och korsord... fasen va smart jag kommer vara när de där 120 centimeterna är klara!... när nu det blir!?


Hur som helst, det var sådär galet trevligt... det är det alltid med dessa damer... alla sitter med något handarbete och grejar med sitt och så pratas det lite över stickorna, virknålen, broderiet eller som i mitt fall, knyppeldynan... Så glad att jag började med detta... men det ska också bli skoj den dagen jag är klar med min folkdräkt... men det är långt tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!