lördag 20 september 2014

Om kvällen igår... ja den var så fin så man kan liksom inte bara hoppa över den!

Igår skulle vi äta rester av en pizza Anders åt i torsdags (vet inte hur människan gör men det går tydligen vansinnigt bra att gå ner i vikt på pizza och öl... skulle kunna döda för en annan ämnesomsättning än min...)... hur som helst, en halv pizza att dela på och en massa sallad var planen... men så ringde Anders på väg hem från jobbet och sa att Ica Rosenlund hade superdeal på färska räkor... så ja, det var vi ju tvungna att hoppa på... så igår körde vi rosévin, räkor, baguette etc. fredagsmys el classico... innan tacosen kom och förstörde hela det där braiga upplägget (med ett iofs gott upplägg det med, men ändå)

Rosévinet var en flaska jag köpte när vi var i Fredrikshamn i somras... 30danska tror jag den kostade... lite sådär bära eller brista... men det var helt okej... eller så  var det bara så gott att dricka något annat än te och honungsvatten...

Att det hela resulterade i att jag övertrasserade mitt kalorikonto med typ 60% igår... det är en annan femma... så ja, nä, inga stora viktnedgångar på mig den närmsta tiden heller gissar jag! Som sagt, en ny ämnesomsättning hade varit spex, gärna en turbovariant!

2 kommentarer:

  1. Jag vill också ha en ny, förbättrad ämnesomsättning. Denna sommar har ej varit snäll mot min kropp, om vi säger så. Och nu är det så jäkla svårt att låta bli de där extra kalorierna som man så lätt unnar sig under sommaren. 😕

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju det där med att vaggas in i nya ovanor... Sommar, sol och dekadens är ödesdigert för den arma lekamen! Men man kanske kan beställa bättre ämnesomsättning någonstans ifrån? Vi kanske kan få mängdrabatt! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!