lördag 6 september 2014

Nu är jag hemma!

Landade igår, blev en timma sena från Shanghai så tiden mellan flighterna i Helsingfors var rätt knapp... men vi hann, landade bara fem minuter senare än avsatt tid, i Göteborg. Fyra bauta väskor hade jag med mig hem... lagt på bagagevagnen hade jag bagage upp till näsan!

Trött och med rätt mycket jetlag ska det bli spännande med kräftskiva ikväll, eventuellt somnar jag samtidigt som barnen!

Behöver jag skriva att det är väldigt gott att vara hemma? Även om jag aldrig längtar från Shanghai så är det ju sant som man säger "borta bra men hemma bäst!". Tur att det är så!

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem!! Längtar tills nästa helg!!!!!!! 💞

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja det ska bli fantastiskt roligt och mysigt! <3

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!