söndag 14 september 2014

Liseberg an mass och en massa mys!

Åh, vi har haft en helt underbar helg, vill aldrig att den ska ta slut! Tog ledigt från jobbet i fredags så vi kunde gotta oss åt att bo i hus ordentligt en heldag, Så hela fredag förmiddag skrotade vi runt, gjorde äpplemos och plommonsylt innan vi åkte upp till Svartedalen och plockade trattisar och kantareller. På eftermiddagen packade vi in oss och brorsonen i bilen och åkte till Liseberg. Han var så glad den lilla killen! Har längtat hela sommaren att få gå på Liseberg så det var riktigt roligt att få dela det med honom.

Jösses va skoj det är att gå där med småbarn! De är ju så glada! Eller iallafall var han det, ville åka allt han fick och var ett stort charmtroll och en riktigt duktig kille hela kvällen. Inga problem någonstans liksom, eller ja, det där med att stå i kö kändes tydligen väldigt överreklamerat, men det gick bra ändå!

Igår var vi på Liseberg igen, denna gång med väldigt goda vänner och deras goa ungar. Vi gick all in och köpte åkpass och åkte Helix, Atmosfear, Colerado, Hanghai osv. Tyvärr var det galet mycket folk så det var väldigt långa köer till allt, men vi var väldigt nöjda ändå! Roligt med kontrasterna mellan att åka med en tre-åring och sedan för sitt eget höga nöjes skull! Båda minst lika roliga, men på väldigt olika sätt!

Kvällen avslutades hemma hos de goda vännerna, med formidabel trerätters middag och sedan soffmys till långt in på småtimmarna... var sådär treradigt trött när vi gick och la oss! Och ja, idag har vi inte gjort många knop... Efter en sen frukost i bästa stil åkte vi hem, Anders har varit på kalas, jag har passat hund och hängt med min svägerska och de gudomliga brorsönerna. Är redo att gå och lägga mig nu men inser att jag har en del att fixa med innan det kan komma att ske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!