söndag 3 augusti 2014

Det är över nu

De här ljuvliga veckorna med semester alltså... Jag är verkligen inte redo att börja jobba igen imorgon! Vill bara ha mer av detta som varit, sol och bad, god mat och utflykter, roadtrip, camping osv. Jag är fan bra på det där med att ha semester! En riktig talang!

De sista dagarna har kroppen protesterat tror jag... Har bara varit loj, seg och tvär... Det är bra ändå, med en kropp som säger ifrån liksom... Imorgon börjar verkligheten igen... Det blir säkert jättebra, men nä, längtar gör jag inte!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!