torsdag 14 augusti 2014

Hur det går?

Ja, tack, det går bra! Jag knaprar mina grönsaker och äter mina proteiner... registrerar varje liten munsbit och kan nog verka lite hysteriskt strikt... men det roliga är att det faktiskt lönar sig... jag hade en liten skillnad på vågen imorse... inte jättestor... men inte heller så jätteliten faktiskt... -0,8kg får man väl ändå vara nöjd med efter lite drygt en vecka... med en ämnesomsättning som min, som skulle fungera suveränt i svält och elände (jag hade överlevt alla tror jag) så är jag supernöjd!

Och då är det inte ens så att jag späker mig direkt... eller att jag tränar massor... den extra växeln tänker jag se till att slänga in i konceptet nästa vecka, måste bara tänka ut ett bra upplägg och landa lite i den här kosthållningen... att vi dessutom gör det tillsammans gör ju allt så mycket enklare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!