torsdag 14 augusti 2014

Way out of my comfort zone!

Har aldrig riktigt haft möjlighet att hoppa in och ta klasser på andra klubbar än de där jag kör fasta klasser... när jag bodde i Kungälv så var det lite väl långt att ta sig och läget infann sig aldrig riktigt (är ju uppbokad nästan varje kväll)... men idag dök det där passet upp, ordinarie instruktören hade fått förhinder, satt fast på jobbet och ja, man ska ju ställa upp på sina kollegor... så idag ska jag, till en, för mig, helt ny anläggning och köra ett pass. Kul och samtidigt lite nervöst!

Jo, det blir nervöst, även om jag varit instruktör i många herrans år, sju för att vara exakt... just i dagarna för att vara ännu mer exakt... men att komma till en ny anläggning innebär helt nya deltagare, som inte känner mig och mina hyss... man blir mer blottad på något vis... säkert jättenyttigt, men lite nervöst också, det blir det!

Så har du vägarna förbi Nordic Wellness i Frölunda ikväll vid 18:45 så tycker jag att du ska vara med och svettas med mig på en spinningcykel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!