onsdag 6 augusti 2014

Nu kör vi!

Eller iallafall jag... det måste bli en ändring på den här kroppen nu, tror det är all time high vi snackar... tror, eftersom jag inte vågar ställa mig på en våg...

Började i måndags egentligen, bara nyttigheter och en löp/jogging/luffsing-runda i Slottskogen... dog stora-löpar-döden flera gånger... jävlar vilken dålig form jag är i! Extra dålig är den precis när jag minuterna innan varit överhurtig och ökat lite... då blir det boom-stopp... men men, det är ju bara att börja från botten så man vet att det måste gå uppåt!

Igår gick det åt helvete med maten... va på mässor och trendresa till Köpenhamn och åt ute både lunch och middag... men valde bort det allra jävligaste (förutom ett par pommes som slank ner av bara farten)... sedan så går man ju typ hela dagen på en sådan resa så det är säkert inte så farligt, och absolut inte så farligt om man jämför med en vanlig dag på semestern!

Men i övrigt är tanken att det skall vara stenhårt nu, mer träning och bättre kosthållning... kosthållningen har jag koll på genom lifesum-appen där man registrerar allt man stoppar i munnen. Träningen har jag koll på genom Funbeat.

Det blir mycket kyckling och grönsaker! och ett litet fröknäcke
också, för de braiga fetternas skull!

Och ja, du som tänker att du läst detta här i denna bloggen förut, du har helt rätt... jag har startat "mitt nya liv" fler gånger än vad jag har koll på... men trägen vinner och jag är en optimistisk själ i grunden så nu kör vi!

2 kommentarer:

 1. Du försöker och tror på det; det är det viktiga!
  Hade du inte försökt, hade det varit ännu svårare att lyckas. ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst är det så! kram kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!