tisdag 5 augusti 2014

Åker tåg

Tror vi är någonstans i Skåne fortfarande, men det går som på räls så vi kan lika gärna redan vara i Halland!

Har varit i Köpenhamn idag, över dagen bara... Modevecka och modemässor... Och jäkligt mycket folk på gatorna!

Vad du ska ha på dig nästa vår?! Om man får tro mässfolket så är set helt klart en fortsättning av grafiska mönster i svart och vitt, en hel del dova pasteller och massor med mullvad och neutralfärger. Blått såklart, och grönt! En del inslag av neonfärg, spets och skira mönster... Typ så, ungefär, eventuellt! Fast du får ta på dig vad du vill!

Till min stora glädje är blå-vitrandiga grejer fortfarande på tapeten (hoppas ränderna aldrig går ur!!!) och mycket sjömansdetaljer! I love!

Att åka tåg älskar jag inte lika mycket, även om jag lyckats boka oss på ett väldigt bekvämt tåg... Men det tar sån tid! Jag vill vara hemma nu! Otålig?! Jag???!?- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!