torsdag 28 augusti 2014

Ibland, när man tror att man har allt klart för sig, då har man inte det… uppenbarligen!

I morse fick jag gått upp och ätit frukost, packat min väska för dagens fabriksbesök och skyndat mig över till kontoret… trodde att jag hade allt i ordning, full koll på läget… så frågar min chef om jag har med mig grejerna till mötet i övermorgon, på lördag, varpå jag säger tveksamt att nä, det tar jag ju med mig då… men då visade det sig att det hade blivit lite miss i kommunikationen… efter dagens besök så skulle vi åka raka vägen till en annan stad… Eftersom det är rätt långt dit och vi var litegrann på väg ditåt… imorgon kommer jag sedan fortsätta själv till ytterligare ett ställe… så med två övernattningar iväg från Shanghai känns det ju onödigt att betala hotellrum när man inte är där… jag fick rusat tillbaks till hotellet, packa om, en liten väska med kläder, necessär och så vidare tillsammans med alla grejer jag behöver för jobbet de kommande dagarna, och sedan packa allt annat, som inte behöver åka med, i min stora resväska, checka ut och kila tillbaks till kontoret igen… härliga tider och fantastiskt hur fel det kan bli när man antas förstå helt av sig själv! Men men, det löste sig smidigt och käckt så det var ingen fara på taket!

Dagen i övrigt har löpt på smärtfritt och smidigt, två fabriksbesök och sedan checka in på hotellet i Tonglu. Vi har just varit ute och ätit middag med fabriksägaren som vi ska ha möte med imorgon… typiskt kinesisk middag vid ett stort runt bord med en snurrande glasskiva på så att alla rätter (tror jag räknade till 18st) åker förbi alla kring bordet med jämna mellanrum. Rätt käckt egentligen! Och för en gång skull var det riktigt många av rätterna som var goda… antingen är det jag som har vant mig eller så var det gott på riktigt!

Nu återstår lite förberedelser för morgondagen innan jag ska toksova!

Best regards from China!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!