lördag 16 augusti 2014

Jag tror jag kan ha hittat den!

Känslan att vilja springa mer alltså! Igår kväll var vi ute och sprang, jag fick välja hur mycket vi skulle springa och när vi skulle gå lite, med målsättningen att vi skulle springa betydligt mer än förra gången. Och ta mig hoppsan, vi lyckades, jag orkade mycket mer denna gången och dessutom vaknade jag imorse med en längtan att springa igen... bara en sån sak!

men det blev pannkaksfrukost istället... på lite nyttigare, matigare pannkakor...

20g chiafrö
1tsk salt
50g vetekli
50g vetemjöl
4 dl mjölk
4 ägg
15g smör

det blev 11 pannkakor (a ca.60g) som var och en innehöll ca 90kcal. (5,3g protein, 7,0g kolhydrater varav 1,98g fibrer och 0,31g socker, 4,6g fett)

Dessa åt vi med mager kvarg med vanilasocker (koncentrerat vaniljsocker) och finhackad frukt... mumsigt som tusan! Fast det slår inte vanliga pannkakor med rabarbersylt, det gör det inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!