tisdag 12 augusti 2014

Är det den vackra supermånen som är boven i mitt lilla drama?

Mitt lilla drama är att jag i snart fem dygn haft huvudvärk... igår och idag såpass att jag legat nästan hela dagen... kan det vara så enkelt att månen är ute och super och är full och jag får dras med baksmällan? Jäkla trist uppdelning isåfall!

4 kommentarer:

 1. Igår eftermiddag hade jag också huvudvärk. Så pass illa att jag fick ligga i mörkt rum och försöka koncentrera mig på att andas. Till slut, efter två olika tabletter som i vanliga fall brukar hjälpa fick jag ta till det tunga artilleriet - stor påse godis. Môla! Funkade fint! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, känner precis igen känslan... det är för jävligt med migrän! Men ditt knep för att bota låter spännande och lockande... tyvärr är jag ju satt på sträng diet just nu så det fick bli sömn och mera sömn istället. kram!

   Radera
 2. Väldigt tråkigt arbetsfördelning må jag säga - du får ta ett prat med herr Måne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag får ta ett snack med honom, såhär kan vi inte ha det! =) kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!