tisdag 17 juni 2014

Tandemcykel är grejen!

Fick ett så sött mail av en av mina kollegor på gymmet, egentligen angående en helt annan sak men hon slängde in ett litet grattis i slutet, till sambolivet, med just de där orden som jag valde att ha som rubrik... och ja, det värmer varje gång, vid varje "åh va kul!" osv. för det är väldigt roligt.

Jag är toknöjd med livet just nu! Visst det hade varit roligare om vi hade fått köpa det där huset som vi ville ha, enklare att flytta dit direkt och inte behöva "mellanlanda" innan vi hittar nästa drömhus... att flytta och kånka lådor är inte min grej känner jag, inget jag vill göra i onödan... men det kanske är bra det här också, för att slippa för stora kliv på en och samma gång.

1 kommentar:

  1. Livet på en tandemcykel - om man har rätt sällskap - är verkligen fint. Grattis! :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!