måndag 30 juni 2014

i/ur form...

Ja, jag kommer inte undan längre... jag är verkligen i urkass form... det är sådär så jag står framför spegeln ibland och undrar "vad fan hände?!?" och jo jag vet vad som hände... mys hände... mys och mindre träning... det får bli en förändring på detta nu. Framför allt måste jag börja träna mer, har noll och inga magmuskler kvar typ... tänker att jag ska leta fram mina kick-start-program och köra lite sånt... det blir nog bra... ska bara  hitta motivationen först... den borde finnas här någonstans, tycker mig skymta den varje gång jag går förbi en spegel!

Ska jag vara riktigt ärlig så var tanken att jag skulle ta tag i det där "nya livet" redan imorse... klockan var satt en timma tidigare än vanligt och det var meningen att vi skulle ge oss ut på en morgonpromenad i Slottskogen... hoppas innerligt att det är tanken som räknas för jag vaknade, stängde av klockan, förbannade den satans fågeln som satt och skrek i ett träd utanför och somnade om... men det finns en tanke iallafall! Man får va glad för det lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!