fredag 27 juni 2014

Som en kriminell tjockis

Jag var och fixade nytt pass igår... måste säga att trots 45 före i kön gick det rätt fort att få komma fram till en lucka och fixa allt... rätt smidigt istället för att behöva gå till en fotograf och ta passfoto innan man åker in och fixar själva passet... men den där bilden... på riktigt... vad vill de mig?

För det första får man ju inte le... och när man inte får le så blir ju ansiktet som  helt förvrängt... man ser ju ännu buttrare ut då ju! Så ja, min känsla när jag såg min passbild, den som jag ska leva med i fem år från och med nu det var att det enda som saknas är en nummerbricka framför bröstet samt en profilbild också... vilket jag uttryckte i att jag ser arg och tjock ut... Killen som fixade passet sa att man ska se arg ut... smidig räddning av honom måste jag säga!

Kommer sakna mitt gamla pass... där ser jag ut som en tonåring utan behov av att göra revolt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!