onsdag 18 juni 2014

Att leva i en tetris-värld

... förlåt att jag tjatar... flytten tar upp mycket tid, energi och tankar just nu... snart är det över och jag kommer att återgå till andra, ovanligt ointressanta inlägg om livet i stort och smått... bear with me! (jo det heter så, "bare with me" betyder tydligen "get naked with me"... ursprungsordet till bear i detta fallet är tydligen forebear... jag har googlat detta, läst igenom en lååång tråd och jo, ja, det verkar stämma!... min första impuls var annars bare... men det är ingen uppmaning till nudism det här!) Hur som helst... var va jag?

Jo, flytta... eller rättare sagt leva med flyttlådor... man blir ju helt knäpp! Det mesta jag äger finns ju i de där lådorna... saker man haft omkring sig förut, bara att öppna ett skåp och plocka fram vid behov... nu skall det mesta stuvas in på en vind... vilka lådor kan man tänkas behöva rota i inom snar framtid? Vilka kan man ställa längst ner, längst in?

Till slut blir det som om man bara flyttar runt... ställer på olika platser... och på något mirakulöst sätt så verkar det bli färre lådor ju mer man flyttar runt... när stuvandet blir optimerat krymper antalet kartonger tydligen... det gör ju inte det, några hinner slinka upp på vinden också... eller slinka och slinka... kånkas upp... helsike va tung en aldrig så lätt låda hinner bli när den ska upp fyra trappor utan hiss...

Vardagsrummet innan vi hade monterat skåpen... nu är det
mycket bättre! Lådväggen ser dock nästan likadan ut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!