fredag 13 juni 2014

Som en smäck!

Eller vad nu man ska kalla det... vi har börjat flytta kartonger... några i taget... man får inte plats med fler än så i en Mini... men det är faktiskt förvånansvärt mycket man ändå faktiskt får plats med!Först en tur till återvinningscentralen med sånt som skall skänkas till second hand osv så att förrådet rymmer mer... då fick vi bara in tre flyttkartonger, en banankartong och en del påsar + en lampa! Dessa kartongerna va lite större märkte vi, för när vi sedan packade in kartonger för att åka med till stan så rymde det bättre!

Fyra Ikea-flyttkartonger, två småkartonger, två papperskassar plus en stor blå ikea-kasse med skor och en fullknödd weekendbag för att vara exakt... och då satt vi ändå helt utan någonting i knät eller vid fötterna. Dessutom hade man nog kunnat ställa in ett par pappkassar med grejer bakom framsätena också... Mini ftw!

En sak till som är positiv med detta är att det blir sådär lagom mycket att bära till och från varje gång... man hinner liksom inte förta sig innan det är dags att hoppa in i bilen och åka iväg för nästa omgång! Baksidan av medaljen blir ju iofs att vägen mellan Kungälv och Göteborg är rätt trist... men även solen har sina fläckar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!