torsdag 12 juni 2014

Det är bara att konstatera...

Fasen va mycket saker man samlar på sig på några år!!! Och än har vi nog bara nuddat vid toppen på isberget är jag rädd... vi var hemma en sväng igår och packade, tänkte att stor del av flyttandet skall ske i helgen... tyckte vi tog i när vi köpte 20 flyttkartonger... va fel man kan ha!

Och visst, man kan röja, skänka och slänga... men nä, jag har så himla mycket fina glas och sånt där som man samlat på i flera år... det kan man inte göra sig av med, det är meningen att det skall användas den dagen vi bor i hus... dumt att göra sig av med sånt när man närmar sig det där huset känner jag! Och man vill ju inte verka dum!

Men men, det är väl bara att ge sig in i det, ta tag i allt, försöka styra upp och helt och hållet låta händerna täckas av trycksvärtan från tidningarna allt ömtåligt skall slås in i. Det blir skönt när det är över!

Bästa köpet igår var nog ändå de fyrkantiga Ikea-påsarna med dragkedja som kommer få agera klädförvaring ett tag... bara att packa ner allt och dra igen dragkedjan, stapla på varandra... voila! Tänk om allt hade varit så enkelt!

bilden är lånad av ikea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!