måndag 16 juni 2014

En ny del av livet!

Jag har flyttat nu... i helgen gick flyttlasset och jag är numera majornabo! Känns lite konstigt, har ju ändå bott i den där söta lilla lägenheten i tolv år, men ändå så himla rätt! Så nu är vi sambosar på riktigt, det är ju det allra bästa!

Men på riktigt, det här med att flytta... fasen va jobbigt det är! Dessutom går man ju igenom olika faser i själva flytten... pendlar liksom mellan hopp och förtvivlan på något vis... ena stunden känns det som att man ju får gjort hur mycket som helst och "undrar om inte vi blir klara till kvällen"-tankar slår emot en som sommarregn mot marken... sekunden senare kan man slås av den där "men herregud, hur mycket är det kvar egentligen?", känslan av att man packar ur en icke sinande källa...

Tror vi körde sex eller sju rundor till Göteborg i lördags... fyra kartonger + påsar och grejer varje runda... och ändå var det en sabla massa kartonger kvar att köra igår... + alla möbler... men det blev klart på ett par omgångar. Min familj var med så vi lassade alla bilarna + släpkärra till bredden och fullständigt fyllde Anders lägenhet! Igår kväll orkade vi bara fixa klart det allra mest nödvändiga... sofforna står på plats, ett par skåp är ihopmonterade och står där de ska... resten, alla lådor och grejer, det får vi ta lite i taget, pö om pö... man behöver ju inte förta sig om man inte måste!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!