onsdag 4 juni 2014

När livet tar lite nya vändningar

Eller vändning och vändning... svänger lite åt olika håll är en bättre beskrivning... helt plötsligt står man mitt i försäljning och flytt... flytt hem till en pojke och tänker att vi förhoppningsvis skall dela resten av livet tillsammans... alltid dela tandkrämstub typ... den sortens kärlek... det är helt fantastiskt!

Samtidigt är det lite läskigt... jag säljer min trygga punkt i tillvaron... mitt egna krypin på jorden som varit mitt i över 12 år... förlitar mig på att de där känslorna är ömsesidiga och äkta... för ett år sedan gick tankarna åt ett helt annat håll... då skulle jag skaffa hus själv och kanske, om det inte ljusnade på pojkvänsfronten, åka ner till Köpenhamn och försöka skaffa barn på egen hand (eller inte egen-egen, med hjälp av en klinik såklart!)... idag kan jag knappt förstå hur nära allt det där var... och än mindre förstå hur långt borta det är idag! Ja, inte husköp och sånt, men att göra allt det där själv alltså!

Gott e de!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!