fredag 27 juni 2014

Hur känns det att bo i storstan?

En fråga jag fått mer än ett par gånger de sista veckorna... väldigt förståeligt  eftersom jag bott i en småstad hela mitt liv.

Ja, hur känns det egentligen... jag har ingen aning än... lite lyxigt att kunna gå till princip allt... väldigt opersonligt och anonymt eftersom jag inte känner någon i närheten mer än Anders och hans vänner... Jag är en liten fegis dessutom, går inte iväg själv sådär utan att veta vart jag ska eller har en utstakad rutt... det är rätt sällan jag har något att göra sådär utanför hemma så det blir mest att jag går från parkeringen till lägenheten och från lägenheten till parkeringen...

Man lär sig nya saker om sig själv när man kastar omkull livssituationen en del... mer om sig själv än mycket annat skulle jag vilja säga... trodde jag var en ganska tuff tjej, men nä, jag vågade mig inte ens ut och springa igår på egen hand... eller så använde jag det som ursäkt för att jag är lat och inte orkade springa... japp så kan det vara... lat och feg... det får bli ändring på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!