onsdag 11 juni 2014

Nu är det klart!

så gott som iallafall! Lägenheten är såld, pappren är skrivna och jag kan börja packa och greja. Superskönt och lite omtumlande... men jag är nöjd, det är jag, väldigt nöjd... vore galet om jag inte var det! Det kommer bli så bra det här!

Det är lite konstigt kanske, men jag känner så tydligt att jag inte ska bo i den lägenheten mer. Att jag inte hör hemma där längre... kan bero på att det är så välstädat som mina vänner påpekade... jag tror de kan ha en poäng där!

Men ja, hur som helst, nu återstår bara att packa... 12 år av saker... det blir rätt mycket saker... även om man har rensat och röjt en massa... om mindre än 20 dagar blir jag göteborgare på riktigt! De va la gôtt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!